Agnieszka Wagner

Schauspielerin.

Filmografie (Auswahl):


2011 - Listy do M.
2007 - Na boso
2004 - Out of Reach
2003 - Xero
2001 - Quo Vadis
2000 - Sokoliar Tomáš
1998 - Złoto dezerterów
1997 - Преку езерото
1997 - Ciemna strona Wenus
1996 - Szamanka
1996 - «Несут меня кони…»
1995 - Za co?
1995 - Nic śmiesznego
1995 - Dzieje mistrza Twardowskiego
1995 - Spis cudzołożnic
1993 - Schindler's List
1992 - Pierścionek z orłem w koronie
1988 - Dotknięci
Vorname:
Agnieszka
Name:
Wagner
Geburtsdatum:
17.12.1970
Geburtsort:
Warszawa
Darsteller
Nichts Lustiges, Liebe zwischen den Fronten