Bartłomiej Topa

Polnischer Schauspieler, Filmproduzent und Mitbegründer der Filmproduktionsfirma „Film it”.

Filmografie (Auswahl):

2011 - Chwila nieuwagi, czyli drugi sztos
2011 - Wyjazd integracyjny
2010 - Kret
2010 - Prosta historia o miłości
2010 - Piksele
2010 - Hel
2010 - Trick
2009 - Dom zły
2009 - Do wesela się zagoi
2008 - Agentki
2008 - Boisko bezdomnych
2008 - Trzeci oficer
2006 - Wieża
2004 - Stacyjka
2004 - Wesele
2003 - Biała sukienka
2003 - Zróbmy sobie wnuka
2001 - Stacja
2001 - Kuracja
1999 - Na plebanii w Wyszkowie 1920
1999 - Prawo ojca
1998 - Demony wojny według Goi
1998 - Billboard
1998 - Ekstradycja 3
1996 - Wezwanie
1995 - Prowokator
1994 - Szczur
1994 - Wrony
1994 - Polska śmierć
1994 - Pokój Anny
1993 - Wynajmę pokój
1993 - Pożegnanie z Marią
1993 - Balanga
1993 - Taranthriller
1993 - Trzy kolory. Biały
1992 - Listopad
1990 - Zakład
Vorname:
Bartłomiej
Name:
Topa
Geburtsdatum:
26.05.1967
Geburtsort:
Nowy Targ
Darsteller
Nichts Lustiges, The Word, Die Hochzeit / The Wedding, The Offsiders, Verkehrspolizei / Traffic Department, Haus der Finsternis / The Dark House, Strange Heaven, Strange Heaven, Der Trick, Zum starken Engel / The Mighty Angel, Kebab & Horoscope