Ewa Kasprzyk

Theater-, Film- und Fernsehschauspielerin. 

Filmografie (Auswahl):

2011 - Och, Karol 2
2010 - Mistyfikacja
2009 - Wojna polsko-ruska
2009 - At the Zoo
2009 - Królowa śniegu
2008 - Płynące wieżowce
2005 - Kochankowie z Marony
2004 - Cudownie ocalony
2003 - Warszawa
2002 - Kariera Nikosia Dyzmy
2002 - Break Point
2001 - Bellissima
1999 - O dwóch takich, co nic nie ukradli
1997 - Kochaj i rób co chcesz
1995 - Drzewa
1993 - Kolejność uczuć
1993 - Komedia małżeńska
1993 - Pajęczarki
1989 - Galimatias czyli kogel - mogel II
1988 - Kogel-mogel
1986 - Głód serca
1985 - Dziewczęta z Nowolipek
1985 - Rajska jabłoń
Vorname:
Ewa
Name:
Kasprzyk
Geburtsdatum:
01.01.1957
Geburtsort:
Stargard Szczeciński
Darsteller
Schneeweiß und Russenrot, Bäume