Maria Chwalibóg

Schauspielerin.

Filmografie (Auswahl):


1998 - Oszołomienie
1993 - Lepiej być piękną i bogatą
1992 - Pierścionek z orłem w koronie
1992 - 1968. Szczęśliwego Nowego Roku
1992 - Zwolnieni z życia
1989 - Bal na dworcu w Koluszkach
1989 - Światło odbite
1988 - Łabędzi śpiew
1988 - Dziewczynka z Hotelu Excelsior
1987 - Kocham kino
1981 - Kobieta samotna
1976 - Brunet wieczorową porą
1976 - Niedzielne dzieci
1973 - Godzina szczytu
1972 - Poszukiwany, poszukiwana
1970 - Mały
1970 - Prom
1960 - Matka Joanna od Aniołów
Vorname:
Maria
Name:
Chwalibóg
Geburtsdatum:
04.02.1933
Geburtsort:
Warszawa
Darsteller
Liebe zwischen den Fronten, Die alleinstehende Frau