Maria Maj

Polnische Schauspielerin.

Filmografie (Auswahl):

2010 - Nie ten człowiek
2009 - Zero
2008 - 33 sceny z życia
2007 - Katyń
2006 - Strajk. Die Heldin von Danzig
2004 - Pręgi
2004 - Out of Reach
2003 - Przemiany
2003 - Pogoda na jutro
2002 - Edi
2001 - Wtorek
1999 - Tydzień z życia mężczyzny
1996 - Odwiedź mnie we śnie
1996 - Kratka
1993 - Balanga
1975 - Pryzmat
Vorname:
Maria
Name:
Maj
Geburtsdatum:
14.12.1948
Geburtsort:
Międzylesie
Darsteller
33 Szenen aus dem Leben, Das Wetter für morgen, Edi, Das Massaker von Katyn, Zero