Maria Pakulnis

Polnische Schauspielerin.

Filmografie (Auswahl):

2009 - Złoty środek
2008 - Spring 1941
2006 - Dublerzy
2006 - Bezmiar sprawiedliwości
2005 - Siedem grzechów popcooltury
2005 - Rozdroże cafe
2005 - Lekarz drzew
2003 - Ubu król
1999 - Ostatnia misja
1995 - Deborah
1993 - Pajęczarki
1990 - Pożegnanie jesieni
1989 - Konsul
1988 - Schodami w górę, schodami w dół
1988 - Oszołomienie
1988 - Obywatel Piszczyk
1988 - Dekalog III
1987 - Zabij mnie glino
1987 - Na srebrnym globie
1986 - Zygfryd
1986 - Weryfikacja
1986 - Kurs na lewo
1985 - Jezioro Bodeńskie
1982 - Dolina Issy Obsada aktorska
1978 - Biały Mazur
Vorname:
Maria
Name:
Pakulnis
Geburtsdatum:
02.07.1956
Geburtsort:
Giżycko
Darsteller
Ohne Ende, Dekalog 3, Café Am Kreuzweg, Unermessliche Gerechtigkeit