Marzena Trybała

Schauspielerin.

Filmografie (Auswahl):

2003 - Pogoda na jutro  
1999 - O dwóch takich, co nic nie ukradli
1997 - Musisz żyć
1993 - Trzy kolory. Biały
1993 - Pamiętnik znaleziony w garbie
1992 - Wielka wsypa
1992 - Sprawa kobiet
1992 - Wszystko, co najważniejsze...
1991 - Jeszcze tylko ten las
1990 - Korczak
1990 - Powrót wilczycy
1990 - Superwizja
1988 - Oszołomienie
1987 - Cienie
1985 - Pismak
1985 - Spowiedź dziecięcia wieku
1985 - C.K. Dezerterzy
1984 - Miłość z listy przebojów
1984 - Bez końca
1983 - Widziadło
1983 - Przeznaczenie
1981 - Mężczyzna niepotrzebny!
1981 - Przypadek
1981 - Czwartki ubogich
1971 - Dekameron 40 czyli cudowne przytrafienie pewnego nieboszczyka
1971 - 150 na godzinę
Vorname:
Marzena
Name:
Trybała
Geburtsdatum:
16.11.1950
Geburtsort:
Kraków
Darsteller
Ohne Ende, Korczak, Das Wetter für morgen