Pola Raksa

Film- und Theaterschauspielerin. 

Filmografie (Auswahl):

1993 - Uprowadzenie Agaty
1980 - Nic nie stoi na przeszkodzie
1979 - Aria dla atlety
1970 - Pogoń za Adamem
1968 - Przygoda z piosenką
1967 - Paryż - Warszawa bez wizy
1967 - Zosia
1966 - Bicz boży
1965 - Noktiurn
1965 - Popioły
1964 - Beata
1964 - Panienka z okienka
1964 - Rękopis znaleziony w Saragossie
1963 - Ich dzień powszedni
1962 - Klub kawalerów
1960 - Rzeczywistość
1960 - Szatan z 7-ej klasy
Vorname:
Pola
Name:
Raksa
Geburtsdatum:
14.04.1941
Geburtsort:
Lida
Darsteller
Legionäre