Rafał Maćkowiak

Polnischer Schauspieler. 1999 schloss er sein Studium an der Akademia Teatralna im. Aleksandra Zelwerowicza in Warschau ab und ist derzeit am dortigen Teatr Rozmaitości beschäftigt.

Filmografie (Auswahl):

2010 - Zagraj ze mną
2010 - Prosta historia o miłości
2009 - Janosik. Prawdziwa historia
2008 - Sennosć
2008 - 33 sceny z życia
2008 - 0_1_0
2007 - Środa czwartek rano
2007 - Ekipa
2006 - Job czyli ostatnia szara komórka
2006 - Cold Kenya
2006 - Co słonko widziało
2005 - Your name is Justine
2005 - Wieża
2004 - W dół kolorowym wzgórzem
2004 - Osiemnaście
2004 - Camera cafe
2003 - Koniec wakacji
2001 - Głósniej od bomb
2000 - Nie ma zmiłuj
1999 - Skok
1998 - Billboard
1998 - Amok
1997 - Kochaj i rób co chcesz
1997 - Gniew
1996 - Dzieci i ryby
1995 - Dzieje mistrza twardowskiego
Vorname:
Rafał
Name:
Maćkowiak
Geburtsdatum:
01.01.1975
Geburtsort:
Opole
Darsteller
33 Szenen aus dem Leben, Dein Name ist Justine, Lethargie, 0_1_0, Was die Sonne sah, Mittwoch, Donnerstag morgen