Bogowie/Gods

Tomasz Kot

Theater- und Filmschauspieler. 

Filmografie (Auswahl):

2012 - Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2012 - Nigdy się nie dowiesz
2011 - Wyjazd integracyjny
2011 - Yuma
2010 - Wojna żeńsko-męska
2010 - Jak się pozbyć cellulitu
2010 - Erratum
2010 - Randka w ciemno
2010 - Ciacho
2009 - Operacja Dunaj
2009 - Idealny facet dla mojej dziewczyny
2008 - To nie tak jak myślisz, kotku
2008 - Drzazgi
2008 - Lejdis
2007 - Testosteron
2007 - Dlaczego nie!
2005 - Skazany na bluesa
Vorname:
Tomasz
Name:
Kot
Geburtsdatum:
21.04.1977
Geburtsort:
Legnica
Darsteller
Gods, Lejdis, Erratum , Operation Donau, Verdammt zum Blues, Testosteron, Cold War - Der Breitengrad der Liebe