Barbara Fronc

Cutter

Filmography:
 2018 Via Carpatia 
 2017 Endemit Albert (Short) 
 2015 Lokatorki (Short) 
 2013 Król kosmosu (Short) 
 2012 Sowa (Short) 
 2012 Spring Summer Fall (Documentary short) 
 2011 Opowiesci z chlodni (Short) 
 2009 Ptaki nieloty (Documentary short) 
 2009 Ulamek istnienia (Documentary) 
 2004 Spojrzenie (Documentary short) 
 2003 Ostatni czlowiek (Short) 
 2002 Siena (Short) 
 2001/I Requiem 
 2000 Bajland 
 2000 Syzyfowe prace 
 1997 0 C (Short) 
 1997 Pancia (Short) 
 1993 Der Mann aus... 

Vorname:
Barbara
Name:
Fronc
Geburtsdatum:
10.06.1955
Geburtsort:
Zachodniopomorskie, Poland