Barbara Wrzesińska

Schauspielerin.

Filmografie (Auswahl):

2009 - Nie opuszczaj mnie
2001 - Przychodnia każdego przechodnia    
1993 - Człowiek z...
1982 - Wigilia '81
1979 - Terrarium
1977 - Coś za coś
1976 - Czerwone ciernie
1976 - Krótka podróż
1976 - Dagny
1975 - Dulscy
1974 - Bilans kwartalny
1973 - Godzina szczytu
1973 - Bułeczka
1973 - Nagrody i odznaczenia
1972 - Opętanie
1972 - Wesele
1972 - Kopernik
1972 - Trzeba zabić tę miłość
1971 - 150 na godzinę
1971 - 5 i 1/2 bladego Józka
1970 - Pejzaż z bohaterem
1969 - Struktura kryształu
1967 - Dziadek do orzechów
1965 - Sposób bycia
1965 - Popioły
1965 - Sam pośród miasta
1961 - Drugi człowiek
1961 - Dwaj panowie "N"
1960 - Przygoda w terenie
1958 - Dwoje z wielkiej rzeki
1958 - Kalosze szczęścia
Vorname:
Barbara
Name:
Wrzesińska
Geburtsdatum:
15.01.1938
Geburtsort:
Warszawa
Darsteller
Die Hochzeit / The Wedding, Die Struktur des Kristalls / The Structure of Crystal, Legionäre