Violetta Arlak

Polnische Schauspielerin am „Teatr im. Żeromskiego” in Kielce. 1998 wurde sie auf dem „Festiwal Klasyki” in Opole mit dem Hauptpreis geehrt.

Filmografie (Auswahl):

2011 - Wojna żeńsko-męska
2010 - Non sono pronto
2009 - Zamiana
2009 - Komisarz Blond i wszystko jasne
2009 - Huśtawka
2009 - Ciemnego pokoju nie trzeba się bać
2008 - Kochaj i tańcz
2007 - Warsaw dark
2007 - Tajemnica twierdzy szyfrów
2007 - Rezerwat
2007 - Ranczo Wilkowyje
2006 - Trójka do wzięcia
2006 - Ja wam pokażę!
2006 - Dublerzy
2005 - Parę osób, mały czas
2004 - Pręgi
2004 - Camera cafe
2003 - Zróbmy sobie wnuka
2003 - Warszawa
2003 - Show
2002 - Jest sprawa
2002 - Dzień świra
2001 - Przedwiośnie
2001 - Listy miłosne
2001 - Cześć Tereska
2000 - Sukces
2000 - Skarb sekretarza
2000 - Chłopaki nie płaczą
1999 - Trzy szalone zera
1998 - Nic
Vorname:
Violetta
Name:
Arlak
Geburtsort:
Kraków
Darsteller
Nichts, Der Fotograf, The Day of the Wacko, Ein paar Leute, kleine Zeit, Citizen